Lediga jobb

Nedan presenterar vi lediga platser inom ramen för Cirrusgårdens olika verksamheter:

Jobbroll Arbetsort Sista ansökningsdag
Behandlande handledare Köping 2023-08-31

Vi söker en ny engagerad medarbetare!

AB Cirrusgården söker just nu en utbildad behandlingspedagog, socialpedagog eller med likvärdig utbildning.
Vi är ett behandlingshem som arbetar med ungdomar 14-19 år med psykosocial och NPF-problematik.
Behandlingen utgår ifrån ungdomarnas förutsättningar och syftar till att ungdomarna skall kunna klara livet på egen hand. En stor del handlar om att hantera sina känslor och förändra olika beteenden. Cirrusgården är beläget mellan Köping och Arboga och på pendlingsavstånd från bl.a. Västerås, Eskilstuna och Örebro.

Vilket ansvar och arbete kommer du att utföra?
Hos oss kommer du att ansvara- och vara kontaktperson för en eller flera ungdomar.
I behandlingsarbetet håller du i den röda tråden ända från vårdplan till genomförandeplan. Vidare kommer du ansvara för planering och tillsammans med dina kollegor även genomföra behandlingen.
Ditt bemötande av ungdomar och kollegor gör stor skillnad för behandlingen. Det är därför viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och lätt kan läsa av och anpassa dig till olika situationer. Med det menar vi bl.a. att du kan hålla dig till en fast förutbestämd arbetsstruktur men ändå ha smidigheten och flexibiliteten att snabbt kunna anpassa ditt agerande och arbetssätt till nya situationer. Vi tror du känner igen dig som snabbtänkt och socialt skicklig från dina tidigare arbetsplatser med samma eller liknande individer.

Som kontaktperson ansvarar du även för kontakter med socialtjänster och andra intressenter. Du är såklart van att dokumentera via dator, skriva målande men kärnfulla behandlingsrapporter från liknande verksamheter.

Vad erbjuder Cirrusgården?
Vi erbjuder en arbetsplats där vi värnar om ett öppet klimat och välkomnar olika perspektiv. Det pågår ett utvecklingsarbete där både befintliga- och nyanställdas -erfarenheter värderas högt. Vi har schemalagda kortare personalmöten och längre personaldagar för att informera, reflektera och utvecklas som ett team. Föreståndaren kommer löpande följa upp både arbetslaget och individen för att ge vägledning och coachning i arbetet. Med allas bidrag kommer du både kunna utveckla dig själv och verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha lätt- att ta till dig och själv ge konstruktiv feedback, -för att skapa relationer med olika individer och har god samarbetsförmåga.
Vi söker dig som är utbildad behandlingspedagog, socialpedagog eller har likvärdig utbildning.

Kvalifikationer:
– Minst 2 års eftergymnasial yrkesrelevant utbildning (behandlingspedagog, socialpedagog eller likvärdig utbildning).
– B-körkort

Tjänst: Behandlande Handledare.
Omfattning: 100% enligt schema (dag, kväll, natt och helgpass förekommer).
Anställningsform: Tillsvidaretjänst som inleds med sex månaders provanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Månadslön med OB-ersättning.

**Just nu finns inga fler lediga platser att söka.**

Om du tycker att vår verksamhet verkar intressant och vill arbeta på Cirrusgården är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan. Skicka då e-post till jobba @ cirrusgarden.se (klicka på länken.)

Comments are closed.